FANDOM


  • Voda (Water)Go to Water
  • Vatra (Fire)Go to Fire
  • Vazduh (Air)Go to Air
  • Zemlja (Earth)Go to EarthElementi
Moc meseca

Telekinesis

Telekineza: je mogucnost pomeranja stvari sa umom. Moze se kanalisati preko ociju, ruku cak i glasom. Ovo je moc od Aleksa Glberta, u pocetku Aleks je trebao da se naljuti da bi njegove moci radile, ali je Aleks naucio kako da koristi svoje moci.

Odbijanje pomocu telekinezom: Dok je Aleks razvijao svoju moc, mogao je da koristi jedan oblik odbijanja. Odbijao je vatrene kugle, energetske kugle, cak i da odvrati nekoliko metaka na napadaca.

Psihokineza: Slicno telekinezi, ova moc omogucava korisniku da pomera stvari koje ne moze da vidi sa svojim umom. Aleks je naucio da kontrolise ovu moc, tek u drugoj sezoni.

Davljenje pomocu telekineze: Aleks je oboje dokazao da ima mogucnost da udavi nekoga pomocu telekineze. Aleks je jednom koristio telekinezu da bi slomio srce demona Baltazora.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.